Він уже на краю прірви: ексспічрайтер Путіна розповів про серйозні проблеми глави РФ

Він уже на краю прірви: ексспічрайтер Путіна розповів про серйозні проблеми глави РФ

Російський диктатор Володимир Путін “перебуває на краю прірви”. Він програв і вже ніколи не зможе позбутися репутації терориста та лузера.

Про це заявив колишній спічрайтер президента РФ політолог Аббас Галлямов в інтерв’ю “Радіо Свобода”.

“Тут як кажуть, подобається, не подобається – терпи, моя красуне. Йому, звичайно, це не подобається, але об’єктивно це вже сталося. Він цю репутацію вже придбав. Путін боротиметься не з цією репутацією, він боротиметься з репутацією лузера, того, хто програв, слабака, ось що йому по-справжньому загрожує”, – сказав він, використавши вираз, який раніше Путін застосовував щодо України.

Галлямов пояснив, що президент РФ не хоче миритися з роллю Акелли, що промахнувся, і боротиметься з таким іміджем, але безрезультатно.

“З репутацією того, хто програв, він нічого зробити не зможе. Його політичні позиції будуть слабшати, як не крути”, – зазначив політолог.

На запитання, чи може глава Кремля здати назад або продовжить підвищення ставок, Галлямов відповів: “У якийсь момент усі ламаються. Ніколи ще Путін не підходив так близько до краю прірви. У міру його ослаблення шанс на те, що еліта виступить проти, зростає. Він бізнесмен, а не самурай. Значить, рано чи пізно він прогнеться і програє. Ніяких підстав вважати, що він здатний на незламну мужність і здатний ступити в могилу, не здригнувшись, немає”.

 

Читайте також  Путін має намір оголосити про закінчення війни наприкінці серпня

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело