Війна в Україні набере обертів вже скоро – астролог

Експерт уточнила, що осінь стане переломною у війні.

Астролог Анна Єфремова склала прогноз для України і з’ясувала, що активні бойові дії в нашій країні триватимуть ще мінімум півроку, але восени настане переломний момент.

“Україна повинна протриматися до кінця року будь-якими силами. Вересень 2022 полегшить ситуацію і пом’якшить її. Але ворог знає свої сильні місця і свій сильний час! Саме зараз події піврічної давності наберуть свої оберти з новою силою в різних аспектах нашого життя”, – написала Єфремова у своєму Telegram-каналі.

Вона додала, що зараз кожен переселенець і біженець може зробити так, щоб весь світ не зміг відвести погляд від геноциду українського народу

“Всі, хто залишився в країні, допомагайте один одному чим можете і як тільки можете. Всі, хто виїхав, несіть нашу культуру в маси і робіть все можливе, що тільки в ваших силах, щоб ніхто не зміг відвести погляд від геноциду українського народу”, – додала Єфремова.

Читайте також  Путін готує неприємний "сюрприз" на День Незалежності: Жданов повідомив, яка небезпека загрожує українцям 24 серпня

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело