Астролог назвала несприятливий час для України: до чого готуватись

Також астролог розповіла, чи вступить Білорусь до активної війни.

Багато астрологи та екстрасенси зазначають, що до вересня не варто чекати спаду військових дій в Україні, але вже в серпні можлива зміна вектора війни на кращий для українців бік. Однак перед серпнем на нас чекає ще один, досить складний і напружений місяць.

Астролог та екстрасенс Анна Єфремова у своєму Телеграм-каналі опублікувала свій астрологічний прогноз на липень 2022 року. За її словами, це досить складний період у долі України, особливо час до 12 числа.

“До 12 липня вкрай несприятливий час для України, дуже небезпечно і я можу припустити, що в цей період на нас можуть очікувати всілякі “сюрпризи” — зазначила Єфремова.

Як один із таких “сюрпризів” може стати ситуація з Білоруссю. Астролог не відкидає, що лукашенко вирішить брати участь у цій війні на більш офіційному рівні. Проте білоруський народ максимально перешкоджатиме вторгненню в нашу державу з боку Білорусі.

Також Анна Єфремова зазначила, що засмучуватися не варто, адже попри всі складнощі Україна залишиться і поверне свої території. Однак на це потрібен час.

Читайте також  Астролог Яна Тимощук: У 2023 році в Україні буде багато смертей, Росія посилить війну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело