Осінь прийде в Україну зарано: прогноз синоптиків до кінця листопада

Осінь прийде в Україну зарано: прогноз синоптиків до кінця листопада

Синоптики озвучили прогноз погоди в Україні на осінь поточного року – вона прийде до нашої країни рано, але порадує українців небувалими температурами, які справді невластиві для цієї пори року.

Про це повідомив Ukraina Today.

На даний момент відомо, що вже наприкінці останнього літнього місяця людям доведеться тепло одягатись, оскільки перші холоди відчуватимуться. Температура буде досить холодною та метеорологи рекомендують не сильно покладатися на літні речі.

За даними метеорологів, у вересні буде погіршення погоди – насамперед йдеться про дрібні, але досить затяжні дощі. У другій половині місяця українцям варто підготуватися ще до більшого погіршення погодних умов. Більшість території країни в цей період потрапить під вплив холодного циклону – він принесе не лише невластиве вересні похолодання, а й заморозки поблизу гір.

У жовтні погода буде теплішою: ясне і майже безхмарне небо, досить висока температура вдень і вночі – все це допоможе отримати задоволення від осінньої пори року. Вже до кінця місяця прогнозують дощі, очікується похолодання.

У листопаді погода більше схожа на зимову. До середини місяця більшість території країни опиниться під впливом різкого похолодання, можливі снігопади і навіть хуртовини.

Читайте також  Ворожа тактика з неба змінюється: тарологиня зробила прогноз щодо загроз для регіонів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело