Путін може загинути від рук найближчого оточення: екс-співробітник ЦРУ назвав причину

Путін може загинути від рук найближчого оточення: екс-співробітник ЦРУ назвав причину

Колишній оперативник Центрального розвідувального управління США (ЦРУ) заявив, життя російського президента Володимира Путіна може раптово обірватися через “невдоволення його найближчого оточення”.

Як пише Newsweek, таку думку висловив колишній співробітник ЦРУ Деніел Хоффман, який тричі очолював московське відділення агентства.

За його оцінкою, у разі військового краху РФ в Україні Путін може “швидко і раптово загинути” від рук свого найближчого оточення.

“Хлопці, які збираються це зробити, триматимуть це в секреті, щоб Путін не знайшов їх і не вбив першим. Це станеться раптово. І він буде мертвий”, – пояснив колишній оперативник ЦРУ.

Водночас, колишній офіцер секретної служби ЦРУ Рональд Маркс критично ставиться до такої можливості, він вважає, що Путіну вдалося зберегти жорсткий контроль над найближчим оточенням. Будь-які високопосадовці, які критикували вторгнення або іншим чином вважалися загрозою російському президенту, відійшли на другий план.

“Я думаю, що з ним все гаразд, поки силовики на його боці. І він зробив хорошу роботу, позбавившись тих, хто ні…”, – сказав Маркс.

Однак Хоффман упевнений, що близькі до Путіна люди можуть напасти на нього, як тільки відчують, що ситуація в Україні загострилася, або якщо світова війна стане неминучою.

“Ніхто не запитає: “Привіт, Володимире, не хочеш піти?”. Ні. Це довбаний молоток по голові, і він мертвий. Або пора до санаторію”, – вважає він.

Читайте також  Росія може зникнути з карт світу, а на Путіна чекає болісна смерть: мольфар озвучив прогноз

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело