Масовані ракетні атаки по Україні в дзеркальні дати: чим продиктовані вчинки путіна

Дослідники Пентагону встановили, що президент росії володимир путін має серйозний психічний розлад під назвою “синдром Аспергера”, який “сильно впливає на його здатність приймати рішення”.

Висновки зроблені суто на аналізі його поведінки. Дії психічно хворої людини важко передбачити але дати початку широкомаштабного вторгнення та масованих ракетних атак по Україні демонструють його хвору пристрасть до нумерології.

Редакція розкаже, що саме криється за цими датами.

За тими днями, в які путін здійснює ті чи інші вчинки простежується його маніакальна пристрасть слідування “гарних” дат. Все почалося з першого дня широкомасштабного вторгнення 24 лютого. З цього моменту усі його вчинки практично пов’язані з цифрами 2 та 4.

Він дуже стежить за такими речами, як нумерологія, сонцестояння та парад планет. Він все прораховує як з погляду математики та нумерології, так і з погляду шаманізму та окультної чорної магії як такої. Особливо це яскраво простежується у той самий період, коли його “друга армія” світу зазнає значних втрат і фактично потрапила у пастку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Тепер йому нічого більше не залишається, як довіритися числам.

В своєму близькому оточенні він вже не може довіритися нікому, бо там почалися свої битви за владу. Але ми не будемо відкрито цьому радіти.

Розглянемо на останніх прикладах масованих ракетних ударів по енергетичних об’єктах інфраструктури України. Серія атак розпочалася 10.10.2022, 12.10.2022 та наймасовіша 22.10.2022. Таким чином російська влада вибирає красиві дати, щоб посилити емоційне прийняття населення якогось рішення, прийнятого президентом володимиром путіним завдяки цифрам, датам, а також історичним аналогіям.

Чим більше руйнувань вони спричиняють, тим більше радіють. Українці ж відбудовують і продовжують далі боротися з рашистами. В Укренерго досі вводять стабілізаційні відключення для подолання руйнувань від масштабних ракетних атак. Масштаб пошкоджень внаслідок ударів по енергетичній інфраструктурі західних областей України 22 жовтня можна порівняти або може перевищувати наслідки атаки 10 та 12 жовтня.

Читайте також  Війна в Україні закінчиться в дуже близькому майбутньому - Буданов

Відмітимо, що нумерологи помітили, що дзеркальним датам надають особливе значення. В жовтні особливо яскраві були такі дати 10 та 22 жовтня, саме на них і припали масовані ракетні удари.

Атаки рф були націлені посіяти паніку серед населення України. Додати жаху мали окрім загрози життя – відсутність світла. Окрім цього зруйнувати напередодні важкого зимового періоду енергетичну структуру, ще раз налякати – холодом. Всім цим рашисти хотіли зменшити супротив населення України і змусити їх переконати керівництво країни піти на мирні перемовини. Але українці в нумерологію не вірять у них інша віра – ЗСУ. Ми розуміємо, що в країні йде контрнаступ і все що відбувається – це агонія рашистів від поразки.

Якщо вже говорити з психічно хворою людиною президентом країни-агресора, то можемо використати також нумерологію. В кожній з цих дзеркальних дат агресор пропустив “бумеранг-долі”. Нічого ЗСУ нагадає. Ми українці не віримо в магію дат, це для слабких, а ми сильні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело