“Ви нас усіх вважаєте ідіотами?”: Зеленський в Одесі поставив на місце головного фіскала і оголосив конкурс на главу ОДА

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Одеси заявив, що призначення Андрія Андрейчикова главою області відкладається, буде проведено конкурс. Це рішення не пов’язане з Андрейчиковим, а пов’язано з успішним експериментом у Львівській області.

«Ми мали дуже хороший експеримент у Львівській області. Ми знайшли там дуже потужних людей, і навіть одна людина, яка була на другому місці, ця людина стала головою Івано-Франківської державної обладміністрації. Я думаю, що ми не можемо ризикувати в Одесі, навіть Андрейчиковим, якого я особисто знаю. Тобто ми проведемо конкурс в Одесі. це дуже відповідальна місія. Ми не хочемо вас, одеситів, підвест », – заявив Зеленський.

До цього у президента запитали, чи буде він призначати Андрейченкова главою області. Він попросив у журналіста, який задав це питання, надати докази, в тому числі зв’язку Андрейченкова з Марковим.

«Мене всі заплутали з цим питанням. Дійсно є багато людей, які маніпулюють в ЗМІ, тому я думаю, що ми приймемо рішення. Я знаю пана Андрейчикова», – заявив він.

Під час наради в Адміністрації морських портів Зеленський закликав Власова написати заяву про відставку за невиконання у повному обсязі домовленостей про звільнення керівників чотирьох митниць у західних областях України, пише “Інтерфакс-Україна”.

“Ми з вами домовилися, що ви звільните митників, якщо вони самі не напишуть заяви про звільнення. Після цього я побачив ваш пост у Facebook і дуже радів, що дійсно нормальна людина з’явилася, і побачив, що ви їх звільнили. Але надані мені реальні документи не співпадали з вашим постом. Тобто ви людей відправили у відпустку”, – заявив Зеленський.

Власов зазначив, що “за цей короткий термін мета досягнута”, і ці митники звільнені від виконання обов’язків. “Дві посадові особи пішли у відпустку за станом здоров’я близьких родичів, і вони написали заяви на звільнення”, – зазначив він.

Читайте також  Зеленський пояснив, чому відмовився здавати аналізи разом із Порошенком

“Ви вважаєте, що я ідіот? Гаразд я. Ви нас усіх вважаєте ідіотами? Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо можна. Якщо ви не можете впоратися з людьми, які є відповідальністю за вашою вертикаллю. Скажіть мені дату, щоб я це знав не з Facebook, а з реальних документів”, – заявив Зеленський, звертаючись до Власова.

У свою чергу Власов заявив: “Я сьогодні напишу заяву і відправлю в Кабмін”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -