Знак для Путіна: у Криму впав міст, почався потоп, оголошено режим надзвичайної ситуації

Знак для Путіна: у Криму впав міст, почався потоп, оголошено режим надзвичайної ситуації

У тимчасово окупованому Криму оголошено режим надзвичайної ситуації через проливні дощі. У Сімферополі навіть звалився міст.

Путінська влада, яка керує Кримом, змушена була вдатися до крайніх заходів через найпотужніші зливи на території півострова.

Про наслідки стихії і про введення режиму надзвичайної ситуації заявив так званий “глава” окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов.

“Відповідно до протокольного рішення Комісії з попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій і забезпечення пожежної безпеки Республіки Крим прийнято рішення про віднесення ситуації, що склалася на території Сімферополя і Сімферопольського району в результаті рясного випадання опадів при проходженні комплексу небезпечних метеоявлень, до надзвичайної ситуації міжмуніципального характеру”, – написав він.

Російське пропагандистське видання ” РИА-Новости. Крим” з посиланням на главу окупаційної адміністрації Сімферополя Михайла Афанасьєва повідомило, що по вулиці Толстого звалилися дві смуги автомобільного мосту.

За його словами, “другі дві смуги теж не вселяють довіри”, тому рух через міст перекрито від заправки “Атан” до вулиці Олександра Невського. Постраждалих у зв’язку з цією подією немає.

За даними видання “Комсомольська правда”, найгірше зараз ситуація в Сімферопольському районі, де затопило п’ять селищ – Піонерське, Лозове, добре, Андрусове і Українка. Вийти з будинків зараз можна тільки вплав – дороги перетворилися на річки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські розвідники отримали детальну технічну документацію про будівництво “Кримського моста”.

Зокрема, повідомляється, що у документа є докладна інформація про рельєф місцевості, дорожнє покриття, опори мосту, протизсувні конструкції, заїзди-з’їзди та всю інфраструктуру комплексу.

Читайте також  Путін готується до масштабної хімічної атаки у Криму: окупанти отримали вказівки...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело