“Будемо бити по держустановах”: Росія попередила про нові удари по Україні

“Будемо бити по держустановах”: Росія попередила про нові удари по Україні

Путінські маразматики і Варвари вже прямо загрожують нанесенням нових ударів по об’єктах, які абсолютно не мають відношення до військової інфраструктури.

Росіяни в черговий раз показують, що головною їх метою є повне знищення України, її мирного населення і повалення чинної влади.

У Державній думі Росії попередили, що нові ракетні удари по Україні будуть пов’язані зі знищенням будівель державних органів і установ.

Про це заявив глава комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов.

“Росія може завдати удару по інфраструктурі і держустановам України, якщо та отримає ракетні системи залпового вогню дальньої дії”, – заявив Картаполов.

Нагадаємо, раніше бункерний президент Росії Путін заявив, що в разі поставок Києву ракет більшої дальності Росія “буде робити висновки” і завдавати ударів по тих об’єктах, “які поки не чіпає”.

Він запевнив, що рішення США про постачання Україні реактивних систем залпового вогню Himars “нічого принципово в розстановці сил не змінять”.

“Тут немає нічого нового. Ось ці системи залпового вогню, адже в українській армії знаходяться на озброєнні аналогічні системи радянського, російського виробництва “Град”, “Смерч”, “Ураган”… Взагалі вся ця метушня навколо додаткових поставок озброєння, на мій погляд, має тільки одну мету – затягнути якомога далі збройний конфлікт”, – заявив Путін, додавши, що дальність залежить не від самої системи, а від ракет, які використовуються.

І тут виникає питання: а чому ж Путін так біснується, коли дізнається про постачання в Україну зарубіжних реактивних систем залпового вогню?

 

Читайте також  Війна в Україні набере обертів: мольфар дав два прогнози на літо

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело