Астрологиня розповіла, чому Путін обрав дату 24 лютого для початку війни: “Головне встигнути до жовтня”

Астрологиня розповіла, чому Путін обрав дату 24 лютого для початку війни: “Головне встигнути до жовтня”

Астролог розповіла, як путін вибирав дату початку повномасштабного наступу. Що про це відомо.

Відомий український астролог Яна Езотеричка розповіла українцям, чи випадково була обрана дата 24 лютого для повномасштабного вторгнення, і в чому її секрет.

У кожної дати є власне призначення, і астрологи відразу ж після початку повномасштабного наступу почали дивитися, чому саме ця дата припала до душі російському командуванню.

Випав на картах аркан помірність, і говорить він про те, що все це будуть уповільнені події, і обрали його невипадково, а з метою підбору заходу. Для того, щоб це було якось по-іншому.

“І ось поки, все це буде підбиратися, тому ось такі якісь затяжні дії можуть бути. Головне встигнути до жовтня місяця, інакше через десять років ми будемо мати знову повтор ситуації. Якщо ми не зробимо це зараз, далі, на жаль, Україна буде розділена” – говорить Яна Езотеричка.

Правда це чи ні, покаже лише час, однак, у всіх таїться всередині надія, що ближче до осені війна закінчиться, і звичайно ж, на користь України.

Багато розвідувальних даних також говорять про те, що активні бойові дії будуть тягнутися в Україні до кінця року, а перелом трапиться ближче до серпня цього року, коли до нас надійде озброєння від західних партнерів в потрібному обсязі. Залишається лише чекати, а також вірити в наші Збройні Сили України.

Читайте також  "Кремлю доведеться піти на умови": генерал пояснив, за яких умов Путін забере свої війська з усієї України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело