У Путіна більше немає армії: генерал розповів про поразку Росії. Путіну пора бігти

Російські війська раніше воювали або в серіалах, або на полігонах. Все інше-це просто перебільшення потужності “другої армії в світі”

Всі прекрасно знають, які колосальні втрати несли росіяни і в Афганістані, і в Чечні, і в Нагірному Карабаху. Локальні бойові дії, які видавалися за перемогу. Але тепер росіяни дуже помилилися. “Завдяки” своєму бункерному президенту вони вирішили захопити Україну, звідки їх теж женуть з ганьбою.

За словами генерал-майора запасу ЗСУ Віктора Ягуна, російської армії після історичних втрат в Україну більше не існує.

“За останні 50 років ця “армія” не брала участь ні в одних бойових діях проти регулярної армії. І Афганістан, і Чечня, і локальні бойові дії в Придністров’ї, Карабаху і в Сирії – це все війни з повстанцями. І коли вони прийшли в іншу країну і вперше зіткнулися з професійними діями військових, все посипалося… немає у них армії, це скопище людей, які не можуть навіть висловити свою думку нормальною людською мовою” – зазначив Віктор Ягун, якого цитує УНІАН.

Нагадаємо, раніше британська військова розвідка повідомила, що Росія втратила вже близько третини сухопутних бойових сил, які вона зібрала в лютому перед початком вторгнення в Україну.

Крім того, розвідка Великобританії відзначає низький моральний бойовий дух у російських солдатів і знижену боєздатність, яку не можна швидко відновити.

Читайте також  Генсек НАТО виступив із тривожною заявою для українців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело