Кремль горітиме: американська професор знайшла в кліпі Stefania прихований знак

Професор Ніна Карнаух поділилася своїми враженнями від кліпу Stefania. У пісні групи знайшли пророцтво.

Відома американська співачка родом з України, яка популяризує нашу країну, Ніна Карнаух знайшла прихований символізм у кліпі українського гурту, який переміг на Євробаченні-2022 Kalush Orchestra Stefania. Вона вважає, що в ролику є передбачення про “смерть” Росії у вогні.

Пояснення сцен і змісту відеокліпу на пісню Карнаух розповіла у відео, яке виклала на своєму YouTube-каналі. Вона вважає, що вогонь у руці дитини – провісник швидкої перемоги України.

“Ще один символізм у кліпі-танк у вогні символізує Росію, а дитина з коктейлем Молотова – Україну, яка готова боротися, і яка переможе РФ дуже скоро”, – підкреслила Карнаух.

Також вчена додала, що в ролику простежується три жіночих ролі.

“Перша жінка передає свою дитину батькам і йде далі воювати на фронт. Друга-привела дитину до його матері. І третя жінка передає свою дочку священику, що швидше за все означає, що її дочка померла. Пізніше ця мати і її дочка знову зустрілися в церкві, що, ймовірно, означає, що мати теж померла…”- розповіла вчена.

За її словами, на даний момент близько 25% ЗСУ налічують жінки. Це-50 тисяч чиїхось матерів, дочок і дружин.

Зазначимо, Ніна Карнаух працює професором в університеті в США і паралельно веде YouTube-канал “Ніна-Україна”, за яким стежить 161 тисяч передплатників. Вона знімає реакції американців на Україну, розповідає про українських емігрантів і популяризує українську музику. Карнаух народилася і навчалася в Києві, в Швейцарії закінчила аспірантуру з фінансів. Останні 7 років живе в США.

Читайте також  Синоптики прогнозують аномальну погоду у лютому

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело