“Прощай, немита Росія”: жителі РФ купують квитки на літаки в”один кінець”. Такого ще не було

Російські менеджери стали частіше відмовлятися від покупки зворотних квитків після вильоту з Росії. Про це повідомляє TRAVEL РБК-Україна.

Відзначається, що виїжджаючі з РФ менеджери стали значно рідше купувати зворотні квитки додому. Така тенденція стосується насамперед співробітників консалтингових, фінансових та ІТ-компаній. Так, за два місяці (березень-квітень) найпопулярнішими напрямками серед них стали дві країни- Казахстан і Туреччина.

У березні-квітні 2022 року різко зросла частка менеджерів, які при виїзді з Росії вирішили не купувати Зворотні авіаквитки. У березні частка квитків “в один кінець” досягла 70%, а в квітні— 47%. При цьому в 2019-му на такі квитки припадало близько третини замовлень.

Про це виданню повідомив представник компанії “аероклуб”. Ця компанія працює на ринку бізнес-Тревел послуг.

“Порівняння з 2019 роком здається нам найбільш релевантним, так як Ринок знаходився в стабільному стані, а не був схильний до екстремальних впливів, таким як, наприклад, COVID-19”, — розповідає виданню представник компанії “аероклуб”.

Читайте також  “Погляд у нього часто скляний, дивиться крізь тебе”: батько російського кaнiбaлa розповів про схильності сина

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело