Астролог, який попереджав про Кременчук, назвав нову небезпеку

Астролог, який попереджав про Кременчук, назвав нову небезпеку

За його словами, зберігається небезпека ракетних ударів. При цьому, ракети можуть полетіти з території Білорусі.

Астролог Дмитро Уранус, який попереджав, що Полтавська область може опинитися під обстрілами російських окупантів, зазначає, що висока ймовірність чергових ударів по українській столиці – Києву.

Раніше астролог зазначав у прогнозі, зробленому 20 червня, що під особливою загрозою опиниться Київ, а також вказав на карті, що через Кременчук Полтавської області проходить лінія ескалації.

Тепер же, за його словами, підвищена загроза ракетних ударів по Києву буде зберігатися до кінця місяця. Тим, хто покинув столицю, не варто повертатися додому.

“З приводу загрози з Білорусі – оскільки дві лінії Марса проходять через Білорусь і Україну, то загроза з території Білорусі є, особливо загроза ракетних ударів. Але чи буде ця загроза вторгнення реалізована – сказати важко. Там точно щось планується. Думаю, що не варто ігнорувати навіть невелику ймовірність вторгнення з боку Білорусі”, – зазначив він.

Астролог підкреслив, що Харків будуть сильно обстрілювати до кінця війни. Також під загрозою ударів Запоріжжя, Дніпро і Кривий Ріг, але їх окупанти взяти не зможуть. Переломним для України і Росії стане серпень – він вирішить подальший результат війни.

Нагадаємо, раніше генерал, екс-заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос заявив, що Росія може використовувати територію Білорусі як для свого повторного вторгнення, так і для атаки військ цієї країни.

Генерал допускає, що війська Лукашенка можуть самостійно почати наступ на двох напрямках.

“Я думаю, що безпосередньо на Волинському та Рівненському напрямку вони це можуть робити самостійно за рахунок тих підрозділів і частин, які у них є. Але питання полягає в тому, що досить велика кількість збройних сил Білорусі не дуже бажають брати участь у цій агресії”, – пояснив він.

Читайте також  Імовірність – 90%: українців попередили про новий масштабний ракетний удар

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело