“Хотіла нести гармонію й красу”: на війні загинула 19-річна студентка Олександра Анік’єва

Під час несення служби в лавах Збройних сил України загинула студентка КПІ Олександра Анік’єва, йдеться на сторінці КПІ ім. Ігоря Сікорського в Facebook.

“5 травня під час несення служби в лавах ЗСУ загинула студентка ВПІ Олександра Анік’єва З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну Олександра пішла захищати Батьківщину зі зброєю в руках у лавах ТрО, а згодом — у лавах ЗСУ. Олександра мріяла стати мисткинею книги, нести гармонію й красу в цей світ. Але сталося інакше: у свої 19 квітучих літ вона загинула, захищаючи Батьківщину як стрілець ЗСУ. Схиляємося перед її сміливістю й патріотизмом. Викладачі, студенти, співробітники висловлюють глибокі співчуття родині Олександри. Вічна пам’ять!” –йдеться дописі.

“Ви бачили як виглядає ангел, який спустився щоб нас захищати?Це Саша, їй було лише 19 років…Вона народилась щоб жити, щоб бути щасливою, коханою, творити прекрасне…Талановита і тендітна, ніжна і завжди посміхнена, такою я її пам‘ятатиму…Я викладала у неї живопис, приймала вступні іспити, раділа всім її досягненням…Вона воїн світла!Її шлях– це світло, любов і сила!Ми вклоняємрсь тобі дитя, пробач, що ми дорослі живі, а ти ні…ПАМ‘ЯТАТИМЕМО ГЕРОЯМ СЛАВА!Вічна і світла пам‘ять, вклоняюсь…” – пише про Олександру Myroslava Perevalska.

Читайте також  "Будуть сильні морози": таролог спрогнозувала, коли на окупантів чекають провали

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело