“Зупинимося на кордоні з Польщею”: віцеспікер Держдуми озвучив план із захоплення України

Про мир між Україною та Росією наразі не йдеться, оскільки в Кремлі, як і раніше, впевнені, що Україна становить військову загрозу для РФ. “Спецоперація” закінчиться лише тоді, коли в Москві вважатимуть за потрібне, росіяни мають намір дійти аж до польського кордону.

 

Про це заявив депутат, віцеспікер Державної думи РФ Петро Толстой в інтерв’ю виданню La Repubblica. Він видав чергове марення в дусі російської пропаганди про те, що нацистська ідеологія вкорінилася в Україні, незважаючи на те, що країна має єврейського президента.

“Ми завершимо операцію, коли вважатимемо за потрібне. Гадаю, ми зупинимося на польському кордоні”, – додав російський політик.

За словами депутата, економічний удар, звісно, повною мірою відчувають на собі російські громадяни, але це їх не зупинить: у центрі уваги нібито залишається виживання країни. Щоб наголосити на твердості РФ, він додав: “Для російської людини ще кілька рублів – не трагедія. Вона створює стіну”.

На думку Толстого, війна засвідчує, що Росія не хоче, щоб її топтали ногами, і не приймає жодних обмежень із боку Заходу.

“Ця спроба знищити Росію зазнає невдачі. Тому що не можна стерти нашу культуру, мистецтво, літературу, спорт, незважаючи на істерію Заходу”, – підсумував він.

“Всі ми, звісно, сподіваємося, що бойові дії закінчаться якнайшвидше, але це не скасовує необхідності “демілітаризації” та “денацифікації” режиму, створеного в Україні. Режиму, якого ніколи більше не існуватиме, незважаючи на всі спроби Заходу”, – заявив Толстой.

Читайте також  Точний вік встановити не вдалося: у Дніпрі рибалки виловили тіло юної дівчини

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело