Жінка після смерті народила дитину в труні – справжнє диво!

У житті трапляються речі, які не піддаються жодному поясненню. І цей випадок з їх числа. У Торонто стався унікальний випадок – народження дитини в труні. Цей випадок не можна назвати … В житті трапляються речі, які не піддаються жодному поясненню. І цей випадок з їх числа.

У Торонто стався унікальний випадок – народження дитини в труні. Цей випадок не можна назвати нічим іншим, крім як дивом.

Найсумніше в цій історії те, що жінка, яка перебувала на 7 місяці вагітності, їхала в лікарню, але втративши управління, потрапила в жахливе ДТП, в результаті якого померла від численних травм голови і грудної клітини.

Лікарі констатували смерть і матері і дитини.

На наступний день, під час похорону, в момент поховання був почутий плач дитини. І він лунав нема звідки-то, а з труни! Яке ж було здивування людей, побачивши настільки незвичайне явище! Адже жінка була мертва вже 23 години, 17 годин тіло жінки знаходилося в холодильнику моргу. Як дитина вижила без кисню – залишається загадкою для всіх. Це явище не зміг пояснити навіть лікар, який констатував смерть жінки: «Я працюю лікарем 22 роки … Я не знаю чим це назвати, якщо не дивом!».

Дівчинка народилася слабкою і протягом 4 місяців була інкубаторі. Ім’я жінки, дитини та сім’ї не розголошуються в цілях безпеки.

Жінка з Торонто народила дитину після того як її тіло вже опускали в труні під землю.

Як лікарі не побачили те що дитина жива залишається загадкою, але те що дівчинка вижила, є прямим доказом що чудеса бувають.

Читайте також  “Мама без свідомості, ледь тримається”: Попрощались з 15-річним Віктором Груб’яком. Не зможе прийти на весілля сестри

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -