Присмажить, як влітку: синоптик Наталка Діденко попередила про погоду на 12 жовтня

Присмажить, як влітку: синоптик Наталка Діденко попередила про погоду на 12 жовтня

В повітрі значно потеплішає. Та чи на довго?

За повідомленням синоптика Наталки Діденко четвер в Україні буде теплим. Повертається літо, чи то завітало в гості «бабине». Але в будь-якому випадку градуси в повітрі суттєво підвищаться.

На заході стовпчики термометрів покажуть +20 – +23 градуси, а подекуди навіть +25. А загалом, в переважній більшості областей завтра очікується +25 градусів.

Сонце вигляне у південній частині країни та на сході. Жителі та гості заходу, півночі та в переважній більшості центральної частини країни на небі спостерігатимуть пухнасті, осінні хмаринки. А з цих хмар варто очікувати на дощ. Місцями та невеликий він пройде в західних та північних областях країни.

У Києві в четвер хмарно, і навіть можливий незначний, та все таки дощ. А от температура повітря порадує. Нічні заморозки розтануть, а стовпчики термометрів піднімуться до повноцінних +20.

Тепла погода протримається аж до кінця тижня за прогнозом синоптика. А в неділю, 15 жовтня, холодна осінь знову візьме борозни правління в свої руки.

Читайте також  "Колосальний мороз у -19 градусів суне в Україну на тлі шаленого дощу, нечуваний снігопад хлине в цих областях": фахівці про холод

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело