Все ще попереду: Данилов заявив, що великий наступ Росії ще не почався

Все ще попереду: Данилов заявив, що великий наступ Росії ще не почався

За словами секретаря РНБО, нинішні бої на Донбасі ще не можна назвати тим масштабним наступом, про який говорилося раніше.

Бої, які почалися вранці 19 квітня в напрямках Донецької та Луганської областей, можна назвати “пробними”, але не тим великим наступом російських військ.

Як повідомляє УП, про це Данилов заявив в ефірі Радіо НВ.

“Але це була їхня спроба (перевірити-ред) на міцність наші Збройні сили. Спроба була невдалою. Тому вони будуть продовжувати ці спроби. Коли почнеться так званий великий наступ-це тільки питання часу.

Я хотів би відзначити – якщо хтось каже, що це буде останній і вирішальний бій (саме на Донбасі – ред), я б не був таким оптимістичним, попереду може бути багато різних речей, це не буде останній бій”, – заявив Данилов.

За прогнозами секретаря РНБО, Росія протягом двох-чотирьох тижнів спробує підтягнути в дуже великих кількостях резерви. У той же час, зазначив Данилов, применшувати можливості противника не варто.

“Ми ні в якому разі не повинні применшувати міцність нашого ворога: велика країна, людей багато, розуму – не зовсім. Вони там ще є. Крім того, останнім часом ми помітили, що з’являються лівійці і сирійці на фронті – так звані найманці”, – резюмував секретар РНБО.

Читайте також  У війні в Україні настав переламний момент, який веде до її закінчення – прогноз таролога

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело