АТБ видаватиме безкоштовні продукти: як їх отримати у магазинах

АТБ видаватиме безкоштовні продукти: як їх отримати у магазинах

Українці можуть безкоштовно отримати продукти у магазинах торгової мережі “АТБ” у рамках “єДопомога”.

У прес-службі Міністерства соціальної політики повідомили, що платформа “єДопомога” розширює мережу партнерів для того, щоб більше людей із різних куточків України змогли скористатися Передоплатою “єДопомога” (сертифікат).

Так, тепер і в мережі супермаркетів “АТБ” українці зможуть отримати продукти абсолютно безкоштовно. Щоб отримати такий безкоштовний продуктовий набір, потрібно заповнити заявку на сайті “ЄДопомога”. Ті, хто подав заявку, у разі її схвалення отримають сертифікат, яким можна буде розрахуватися за продукти в касах супермаркету.

Як повідомляють у Мінсоцполітики , благодійники з України та будь-якої країни світу можуть сплатити сертифікат на продукти для сімей, які потребують допомоги.

Для того, щоб отримати таку допомогу, потрібно:

  • Зареєструватися на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/ ;
  • Залишити заявку на допомогу, обравши з переліку партнерів «Допомоги» мережу супермаркетів АТБ;
  • Коли благодійник вибере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Щоб скористатися допомогою, при купівлі товару на касі потрібно показати цифри коду із СМС або показати передоплату “єДопомога” зі штрих-кодом для сканування.

Для того, щоб стати благодійником і допомогти тим, хто цього потребує, потрібно:

  • Перейти на платформу «єДопомога»;
  • Вибрати заявку, яку ви хочете закрити та зручний номінал для оплати: 200, 500 або 1000 гривень;
  • Сплатити суму. Після оплати заявник отримає смс-повідомлення та зможе скористатися передоплатою на покупку продуктів протягом 30 календарних днів.

До речі, крім АТБ у програмі беруть участь і інші мережі – “Сільпо”, “Фора”, “Fozzy” та “Траш”. Також можна купувати для нужденних українців ліки та бензин.

Читайте також  Син із стареньким батьком зайшли в дорогий ресторан. Тe, щo потім відбулося, змiнило жuття yсіх відвідувачів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело