Мати померла. Шестеро діток ветерана АТО чекають на диво в день Св. Миколая! Неймовірна історія батька, який один виховує 6 дітей

Будь-ласка поширьте максимально… Здійсніть мрію маленьких сиротів
НЕЙМОВІРНА ІСТОРІЯ БАТЬКА, ЯКИЙ ОДИН ВИХОВУЄ 6 ДІТЕЙ ❤️

Дорогі українці, днями я навідав сім’ю Усар, що проживає на Лановеччині, Тернопільської області щоб взяти листівку з побажаннями від діточок, які в березні цього року втратили рідну маму.
Без сліз і справжніх емоцій тут обійтися не можна.
Вражає те, що за скільки років волонтерської діяльності я дійсно можу сказати, що батько дітей людина з великої літери. Діти ситі, одягнені, а в хаті ідеальна чистота..
Чоловік не зважаючи на те, що в нього шестеро маленьких діточок повністю справляється з обов’язками як тата, так і мами… мабуть все тому, що сам пройшов важку життєву школу. Михайло є ветераном Україно-Російської війни. Службу в ЗСУ закінчив після жахливої звістки, що втратив кохану дружину.
Тепер батько виховує чудових 4 сина та дві доньки… робить уроки, готує, грається і є справжнім авторитетом для своїх дітей.
Дорогі украінці, дітки написали письмо святому Миколаю з справжньою вірою, що він існує. Я знаю, що мрія дуже велика, отримати на сім’ю маленького комп’ютера, машинки та ляльки, але я щиро вірю, що небайдужі люди зможуть втішити мрію цих неймовірно красивих діточок.

Нажаль в них немає мами, а ще більше болить душа, що вони ще такі маленькі… Я прошу кожного небайдужого долучитися до втілення їхньої мрії, і хоча би в це велике свято, ми всі разом зможемо подарувати їм відчуття материнської любові.
Якщо у нас вийде зібрати їм такий подарунок, нехай цей подарунки буде їм від мами, якої їм так бракує. Ви можете завтра не купити чашку кави чи ще якусь дрібницю, і ваші декілька гривень можуть створити справжнє диво ❤️
В кінці я опублікую звіт і фото щасливих діточок в себе на сторінці. Вірю, що вийде, з Богом,чекають, вірять і дітки
Контакти: мій телефон: 0506596124 Андрій.
Реквізити: карта 5168 7554 4758 8043 приват банк ( отримувач Козак Андрій, Голова Благодійного фонду )
РР/ UA 49 338783 00000 2600 3055 125064 ( отримувач Благодійнй фонд «Милосердя Заради Майбйтнього ).
Також прошу поширення Andrii Kozak

Читайте також  Я не хочу вечорами робити уроки. Я хочу з дітьми просто розмовляти!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело