Оприлюднено доповідь з доказами мільйонів смертей і серйозних побічних ефектів в результаті ін’єкцій проти COVID-19

Доповідь на 52 сторінках з ілюстраціями, графіками, схемами та посиланнями на першоджерела розійшлася по всій Америці та світу. Багато журналістів назвали її бомбою.

У вересні 2021 року з’явилася доповідь “THE VACCINE DEATH REPORT. Evidence of millions of deaths and serious adverse events resulting from the experimental COVID-19 injections” (докази мільйонів смертей і серйозних побічних ефектів в результаті експериментальних ін’єкцій проти COVID-19). Це дослідження було підготовлене доктором Зеленком у співавторстві з Девідом Джоном Соренсеном (David John Sorensen), американським фахівцем із журналістських розслідувань.

На першій сторінці доповіді читаємо: “Ми (автори доповіді – ред.) орієнтуємось лише на сучасні наукові факти та дистанціюємось від необґрунтованих заяв. Дані є зрозумілими та перевіреними. Вся подана інформація підкріплюється більш ніж сотнею посилань. Дані дозволяють говорити, що ми є свідками найбільшого у світовій історії організованого масового вбивства. Гострота ситуації змушує нас порушувати це критично важливе питання: чи зможемо ми піднятися на захист мільярдів невинних людей? Чи дозволимо, щоб міркування особистої вигоди домінували над законністю, і ми станемо співучасниками? Спільноти юристів у всьому світі готують позовні заяви для того, щоб покарати тих, хто працює на цей кримінальний порядок денний. Всім тим, хто ще на їхньому боці, ми говоримо: є ще час розвернутися і стати на бік правди. Будь ласка, зробіть правильний вибір”.

Одне зі свідчень дала Джейн Доу (Jane Doe) – експерт CDC (центра з контролю та профілактики захворювань США), яка займалася виявленням зловживань та обманів у системі американської охорони здоров’я. Вона дійшла висновку, що кількість смертей від вакцинації, що фіксуються в системі VAERS, занижена як мінімум у 5 разів. Ось фрагмент письмових свідчень Джейн Доу, даних під присягою:

Читайте також  Лікарі розповіли, що робити при високому пульсі

“За останні 25 років я розробила понад 100 різних алгоритмів виявлення шахрайства у сфері охорони здоров’я як у державному, так і приватному секторі. Коли вакцина COVID-19 стала явно асоціюватися зі смертю та заподіянням шкоди пацієнтові, я почала схилятися до того, щоб спеціально розслідувати це питання. За моєю професійною оцінкою, кількість смертей, що відбулися протягом 3 днів після вакцинації, вища за ті цифри, які вказані в VAERS, принаймні в 5 разів”.

Автори доповіді також згадують розмову Джейн Доу з відомим професором доктором Пітером Маккалоу (Dr. Peter McCullough), у якій вона не виключила, що заниження може бути навіть десятикратним.

Професор Валентин Катасонов у своїй статті “Бомба лікаря Володимира Зеленко” пише, що є джерело, згідно з яким система VAERS занижує дані на два порядки, тобто в 100 разів. Це документ 2009 під назвою Lazarus report. Дослідження, проведене організацією Harvard Pilgrim Health Care на замовлення Міністерства охорони здоров’я та соціальних служб США, показало, що приблизно 25% пацієнтів, які проходили амбулаторне лікування, зазнавали тих чи інших побічних наслідків медикаментів. Число «негативів», інформацію про які було повідомлено в FDA (фармацевтичний регулятор США), становило лише 0,3% від загальної кількості випадків.

Багато оцінок, що характеризують низький відсоток відбивання «негативів» на сайті VAERS, базуються на джерелах, організованих добровільними внутрішніми інформаторами (whistleblowers), які працюють у компаніях-виробниках вакцин, медичних закладах і навіть обслуговують систему VAERS на федеральному рівні.

Компанія Moderna отримала 300 тисяч повідомлень про побічні ефекти після вакцинації протягом трьох місяців після запуску вакцини. Про це у серпні повідомив інформатор із фірми IQVIA, яка допомагає компанії Moderna здійснювати адміністрування вакцинації її препаратами. Ця цифра набагато вища, ніж кількість загальнодоступних звітів про побічні ефекти вакцини Moderna у федеральній системі VAERS. Moderna та IQVIA не відповіли на електронні листи з проханнями коментарів.

Читайте також  У Львові через нелегальні атракціони постраждав чоловік

А ось ще гучніша історія, яка почалася з витоку, організованого внутрішнім інформатором, що працює в організації CMS (Centers for Medicare & Medicaid Service). Організація обслуговує національні програми медичного страхування Medicare та Medicaid. Анонімний інформатор із CMS у липні 2021 р. повідомив, що кількість летальних наслідків після вакцинацій від ковіду склала 48.465. Інформація представлена ​​у вигляді скриншот даних із серверів Medicare. У статистику потрапили лише ті летальні випадки, що сталися у межах двох тижнів після уколу. Інформатор працює програмістом, має доступ до бази даних Medicare та Medicaid.

У момент, коли стався цей витік інформації з CMS, на сайті VAERS було показано менше ніж 11 тисяч смертей, пов’язаних з вакцинами від ковіду. В інформаційному блоці інформатора з CMS кількість смертей була в 4,4 раза більша.

Спочатку інформація інформатора з CMS була надана у розпорядження громадської організації «Американські лікарі на передовій». Потім вона була передана відомому адвокату Томасу Ренцу (Thomas Renz), який тоді ж (у липні) подав до федерального суду позов із вимогою провести розслідування щодо дезінформаційної діяльності федеральних організацій FDA та CDC, у веденні яких знаходиться система VAERS.

На одній із пресконференцій Томас Ренц сказав, що є близько десятка різних систем, які повідомляють про смерті та побічні ефекти різних медичних препаратів уряду США. І вони дають об’єктивнішу картину, ніж система VAERS.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело