У Маріуполі лікарка назвала військових “вбивцями” і попросила говорити російською

У Маріуполі сімейна лікарка назвала пацієнтку, заміжню за українським військовим, “дружиною вбивці”. Крім цього, на прийомі попросила говорити із нею російською мовою.

Про це повідомила ексжурналістка та ветеранка АТО Олена Білозерська на своїй сторінці у Facebook. Вона зазначила, що інцидент трапився із дружиною її товариша по службі – розвідника, який не так давно повернувся на передову після серйозного поранення.

За їхніми словами, медикиню, яка вважає захисників України “вбивцями”, звати Лідія Андріївна Бондарук. Вона працює в маріупольській амбулаторії №8.

“Пішла до неї сьогодні моя дружина заключати декларацію і дізналася, що вона “жена убійци”. Бо лікарка попросила її говорити російською, на що дружина відповіла: спілкується лише українською, а лікар хай говорить як вміє. Після того медсестра, яка була на той час в кабінеті, щось сказала лікарю, на що та відповіла: “Да, это жена убийцы”. Що ж, хай пані лікар буде відомою”, – переповіла Білозерська слова воїна ЗСУ.

Користувачі мережі залишили під постом чимало гнівних коментарів. Вони висловили обурення діями лікарки, яка дозволяє собі образливі слова на адресу українських військовослужбовців та їхніх родин.

Читайте також  Як змінити місце голосування під час повторного голосування? Що робити, якщо пропущені строки?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело