Українських водіїв попередили: повістки вручатимуть прямо на блокпостах. Кого торкнеться

Українських водіїв попередили: повістки вручатимуть прямо на блокпостах. Кого торкнеться

Стало відомо, що під час воєнного стану громадяни, які будуть неналежно поводитися на блок-постах, грубо порушувати ПДР або комендантську годину, отримуватимуть повістки до військкомату позачергово.

Українських водіїв, які порушують правила дорожнього руху під час війни, відправлятимуть до армії.

Про це з іронією повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в Facebook.

За його словами, “спеціальний приз” від патрульної поліції отримають абсолютно всі громадяни без винятку, які неввічливо поводяться на блок-постах, порушують комендантську годину і грубо порушують ПДР.

“Шановні громадяни призовного віку. Патрульна поліція оголошує безпрецедентну акцію. На час війни, всіх неввічливих на блок-постах, порушників комендантської години і грубих порушників ПДР чекає спеціальний приз. Крім адміністративної відповідальності, Ми сприяємо отриманню ще такого спеціального подарунка, як направлення на військово-лікарську комісію з подальшим оформленням до підрозділів ЗСУ”, – наголошується в повідомленні.

Білошицький зазначив, що агресію і непокору у воєнний час потрібно направляти на опір ворогові. Він додав, що вже направляють в армію перших претендентів і опублікував фотофакт.

 

 

Читайте також  Повістки приносять комунальники та залишають у дверях військові: чи це законно (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело