Путін загине від блискавки за прогнозами Нострадамуса

Путін загине від блискавки за прогнозами Нострадамуса

Відомий французький віщун Нострадамус написав 6 338 пророцтв, багато з яких вже здійснилися. У числі передбачених ним подій також прихід до влади Гітлера і Друга світова війна. Всього ж прогнози Нострадамуса охоплюють період до 3797 років, а частина катренів описують події поточного року.

У тому числі мова в них йде про замах на президента Росії Володимира Путіна. У своїх катренах Нострадамус пише, що російський лідер протягом життя переживе п’ять замахів, але фатальним для нього стане 2022 рік. Згідно з пророчими віршами Нострадамуса, в 2022 році він помре в бурхливу ніч, коли буде знаходиться в морському круїзі, і в нього вдарить блискавка.

До речі, не так давно команда російського політв’язня, опозиціонера Олексія Навального опублікувала розслідування про шестипалубну яхту “Шехерезада”, що належить Путіну. З цієї причини є припущення, що смерть наздожене кривавого диктатора саме на цій яхті.

“Огидна розкіш”, “непристойна розкіш” і “нудотні надмірності” – так охарактеризували у виданні інтер’єр яхти, а Путіна назвали “позолоченим монстром”.

І правда, яхта за 700 мільйонів доларів обладнана спа-центром, басейнами, двома вертолітними майданчиками, дров’яним каміном і більярдним столом, який нахиляється, щоб зменшити вплив хвиль.

Крім того, 460-футове судно, кажуть, має вбудовану систему озброєння, здатну збивати безпілотники.

Читайте також  П'яні росіяни вбили жінку, а її маленьку доньку ґвалтували щодня

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело