Генерал розповів про панічний страх Путіна. Він вже все зрозумів і готується

Якби Путіна ніхто не стримував, він без проблем би застосував або хімічну, або ядерну зброю проти України

Після вторгнення в Україну російський президент Путіна виявився як ніколи близький до того, що його усунуть. Причому, не тільки політично, а й фізично.

Таку думку в інтерв’ю Обозреватель висловив екс-заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Ігор Романенко.

Він також зазначив, що Путін готовий застосувати ядерну зброю, але він дуже сильно побоюється за своє життя.

“Путін, в принципі, готовий на це йти, але боїться. Боїться сам, боїться за оточення. Оточення тисне на нього і не виключає варіанту його прибрати. Якщо він програє, його однозначно будуть прибирати”, – заявив Романенко.

Генерал зазначив, що Путін вже відчув, що його можуть ліквідувати, тому з величезним побоюванням ставиться до можливості застосування ядерної зброї.

Тим часом, як повідомлялося, віце-прем’єр Росії Юрій Борисов заявив, що Росія не може першою завдати ядерного удару. За його словами, Росії це забороняє зробити їх же військова доктрина.

“По нашій доктрині, по нашій стратегії, Збройні Сили Російської Федерації застосовують тільки у відповідь – зустрічний удар. Першими ми, по доктрині, не нападаємо.

У нашого президента, верховного головнокомандувача, постійно поблизу знаходяться два морських офіцера, які носять так званий ядерний чемоданчик.

І в разі загроз, які надходять від засобів повітряно-космічної оборони і систем попередження про ракетний напад, в разі нальоту визначається факт нападу, траєкторія, місця падіння – це є критеріями для удару у відповідь”, – заявив він.

Читайте також  Співачка, що є фанаткою Путіна, записала хіт українською та розлютила росіян

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело