Чи врятують план путіна кадировці та сирійці

Більшу частину полку чеченської республіки, який брав участь у повномасштабному вторгненні росії в Україну, вже вбито.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Також він прокоментував інформацію про те, що сирійський диктатор Башар аль-Асад пообіцяв надати росії 40 тисяч бойовиків для війни в України. За словами радника глави МВС, якщо він це зробить, то має завтра здатися, тому що всі, хто проти нього, скористуються положенням і піднімуть голову. Адже загальна чисельність армії Сирії складає від 100 до 130 тисяч людей.

Крім цього посилання такої кількості бойовиків є проблемною з точки зору логістики: протоки Босфор і Дарданелли заблоковані Туреччиною, а для перевезення їх навіть на одному з найбільших транспортних літаків рф потрібно близько 2000 рейсів.

«Я б дуже хотів, щоб ми не переоцінювали роль сирійців у нашій війні… Тиждень тому йшлося про 20 тисяч, зараз — уже про 40 тисяч. Це така сама міфологія, як і безліч кадирівців. Тут був аж один полк, 1000—1500 людей, і більшість із них уже удобрює наші чорноземи», — розповів Денисенко.

Зауважимо, що 16 березня підконтрольні кремлю російські видання написали, що рамзан кадиров відправляє в Україну ще 1000 чеченців на чолі зі своїм помічником із силового блоку апти алаудіновим.

Читайте також  Люди кричали “Ганьба”: в Росії чиновник став перед жителями Кемерово на коліна (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело