За версією FORBES, 7-річна дівчинка з краснодара увійшла до десятки найбагатших блогерів світу

За 2021 рік Настя заробила 28 мільйонів доларів.

Сучасні технології та соціальні мережі дозволяють навіть найменшим дітям набувати фантастичного стану, який оцінюють у Forbes. Так сталося у росіянки Насті Радзинської, яка заробляє завдяки своєму каналу на YouTube.

Взагалі Настя, хоч і заробила за 2021 рік 28 мільйонів доларів, а це більше двох мільярдів рублів, є звичайною дитиною. Вона народилася у 2014 році у Краснодарі.

З появою світ дівчинці поставили діагноз ДЦП. Спочатку канал був присвячений саме тому, як сім’я позбавила малюка страшного діагнозу: зараз лікарі зняли його і Настя нічим не відрізняється від своїх ровесників.

Проте знімати ролики для YouTube Радзинські не припинили. Вони почали робити розважальний контент для дітей приблизно віку Насті. В основному це були адаптовані із Заходу челенджі, розпакування дорогих іграшок, огляди на парки розваг.

Сім’я у Насті досить багата. Мати була власницею весільного салону в Краснодарі, а батько займався будівельним бізнесом. Але заради того, щоб повноцінно займатися створенням контенту, вони продали свої компанії та перебралися разом із донькою до Сполучених Штатів Америки.

Нині Радзинські мешкають у Флориді. Канал “Like Nastya” має вже понад 86 мільйонів передплатників. Також дівчинка знімає в TikTok, веде обліковий запис у Instagram, що дозволяє їй бути кумиром для сотень тисяч дітей.

 

Читайте також  В Іспанії рятували українців з собаками, які застрягли на яхті біля берега

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело