Батько загинув, мама з дітьми в тяжкому стані: подробиці ДТП на Миколаївщині

На Миколаївщині подружжя з дітьми потрапило в ДТП. Глава сім’ї загинув, а молода мама з малюками зараз перебувають у лікарні в тяжкому стані. Кажуть, що причиною аварії могли стати погодні умови.

Батько загинув, мама з дітьми в тяжкому стані: подробиці ДТП на Миколаївщині

Докладніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Машину занесло на дорозі?
Трагедія сталася неподалік від міста Нова Одеса вранці 6 лютого. Hyndai Gets вилетів з дороги та врізався в дерево. За кермом автомобіля була 23-річна Алла Кравець.

Її чоловік Олександр Онуфрієв помер від отриманих травм. Рятувальники ДСНС встигли дістати його з розбитої машини та передати медикам, але врятувати 34-річного чоловіка так і не вдалося.

Алла та її діти (один місяць та 4 роки) зараз перебувають у лікарні. Знайомі сім’ї розповідають, що всі вони в тяжкому стані, їм проводять операції.

ДТП сталася на 3-му кілометрі автодороги Нова Одеса – Єланець

У день аварії сім’я поверталася від рідних додому до Нової Одеси, подружжя їздило в село до батьків Олександра.

“Мабуть, дорога була слизькою, дружина Сашка не впоралася з керуванням, машину занесло і вони врізалися в дерево. Всі зараз у важкому стані, а Сашка більше немає”, – розповів OBOZREVATEL товариш чоловіка.

Автомобіль з'їхав з дороги та врізався в дерево

За його словами, Олександр займався ремонтом автомобілів. “Крутився як міг. Зварював, фарбував, рихтував машини. Деякі продавав. Словом, намагався заробити для сім’ї. Він дуже хороша і добра людина. Завжди міг допомогти, підварити щось, грошей ніколи не брав. Говорив: “Звертайся в будь-якому випадку, завжди допоможу”, – згадує чоловік.

Загиблий Олександр займався ремонтом машин

Мама з дітьми в лікарні, вони потребують допомоги
Останні чотири роки Алла та Олександр жили в Новій Одесі. Жінка родом із села Троїцьке Вознесенського району, де нині мешкає родина її сестри та мама. Олександр же був із села Малинівка.

Читайте також  В мережі з’явилось відео з похорону жінки, яка втратила двох синів у ДТП на Долинщині. ВІДЕО 18+

Нині знайомі сім’ї збирають гроші на лікування мами з дітьми. “Алла разом з усією сім’єю потрапили в страшну аварію. Вона та її двоє дітей у дуже тяжкому стані, їм роблять операцію за операцією, давайте будемо трохи добрішими і допоможемо врятувати їхні життя. Чоловік і батько маленьких дітей загинув у цій страшній аварії. Страх і біль відчувають вони зараз”, – пишуть у зверненні друзі.

Допомогти дітям можна, переказавши гроші на картку сестри Алли Ірини Кравець: 4790729941958498.

Алла з дітьми в лікарні

Тим часом у поліції Миколаївської області відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України – порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (передбачає до 8 років позбавлення волі).

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело