Репетицію весни ми відчуємо зовсім скоро: синоптик розповів, коли прийде тепло

Репетицію весни ми відчуємо зовсім скоро: Репетицію весни розповів, коли прийде тепло

Незабаром останній місяць зими закінчиться, і календарна весна вступить у свої права. Проте, за прогнозами синоптика, розслаблятися поки що не варто, оскільки тепло навесні стане далеко не одразу.

Якою буде погода у лютому та на початку березня розповів народний синоптик Володимир Деркач, повідомляє “Realist”.

Метеоролог зазначає, що весняна погода прийде вчасно, проте розраховувати на теплий березень все ж таки не варто. У регіонах, де випадало багато снігу, потепління може супроводжуватися паводками.

“Репетицію весни ми відчуємо вже у лютому. У другій декаді можна очікувати переважно плюсову температуру вдень. Морозними будуть лише кілька днів. Ночами стовпчик термометра також рідко опускатиметься нижче нуля. У третій декаді лютого можливі повені”, – розповів народний синоптик.

За словами Володимира Деркача, календарна весна спочатку буде холодною, але вже з кінця першої декади березня в Україну поступово почне приходити тепло.

Володимир Деркач – народний синоптик із Волині. Він користується методикою прогнозу погоди іншого відомого прогностика, який свого часу прославився цим на всю Україну. Чоловік уважно стежить за погодою у період з 25 грудня по 7 січня і вірить, що у цей період вона є співвідносною з цілим роком.

Читайте також  Стало відомо яке місце посіла Україна в глобальному рейтингу якості життя

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело