Бріджит Макрон: 10 цікавих фактів про нову першу леді Франції

Фото і маловідомі факти про Бріджит Макрон.

Після перемоги лідера руху “Вперед!” Еммануеля Макрона на президентських виборах першою леді Франції стала його дружина – 64-річна Бріджит Макрон (Тронье), яку ЗМІ називають іконою стилю і дуже загадковою жінкою.

“Лайм” вже писав про те, Бріджит старше Еммануеля на на 24 роки і була його шкільною вчителькою. Пропонуємо вам також 10 маловідомих фактів про першу леді Франції.

1. Бріджит народилася 13 квітня 1953 року в півночі Франції. Її батько – відомий шоколатьє Жан Тронье. Кондитерська фабрика родини приносить родині дохід в 4 млн євро на рік. Бріджит була шостою і наймолодшою дитиною.

2. Бріджит не залишилася в сімейному бізнесі, а стала вчителькою. У 21 рік вона вийшла заміж за банкіра Андре Луї Озьера, від якого народила трьох дітей – сина Себастьяна і дочок – Лоренс і Тіффані.

3. Коли Бріджит зустрілася з Еммануелем, йому було 15, а їй 39. Жінка вела театральний гурток у приватній школі La providence в рідному містечку.

4. З чуток, батько Еммануеля Жан-Мішель Макрон забороняв Бріджит спілкуватися з сином. Хлопця навіть відправили вчитися в Париж – в елітну гімназію імені Генріха IV.

5. Бріджит і Еммануель спілкувалися за допомогою листів, а в 2007 році мадам Тронье розлучилася з першим чоловіком, приїхала в Париж і вийшла заміж за Макрона. На весіллі були присутні дочки Бріджит.

6. Спільних дітей у Бріджит і Еммануеля немає. Еммануель в інтерв’ю BMFTV розповів, що вони прийняли рішення не мати дітей спільно.

7. Бріджит – бабуся 7 онуків, з якими із задоволенням проводить час Еммануель.

8. Еммануеля Макрона називають мрією французьких жінок, але його дружина не поступається йому в популярності. Так французький журнал Paris Match назвав її іконою стилю – “засмаглою блондинкою з підтягнутою фігурою, вік якої тільки додає пікантності”.

Читайте також  У Франції впaлa карусель: зaгuнyв батько двох дітей, є пoстрaждaлі

9. Бріджит, яка виросла в заможній родині, була дружиною банкіра, а зараз – успішного політика, любить дорогі брендові речі. Вона – прихильниця Dior і Louis Vuitton.

10. Бріджит допомагає Еммануелю писати промови, приймати рішення, але сама політиком ставати не хоче. Їй вистачає того, що може підтримувати чоловіка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -