Відомий телеведучий загинув у страшній ДТП

8 років тому 35-річний журналіст Ігор Пелих, який вів програму “Галопом по Європах” на телеканалі ICTV, загинув у ДТП 8 травня 2009 року. Аварія сталася на проспекті Перемоги, 82 в Києві.

Водій автомобіля Honda Accord рухався по третій смузі руху. Їхав з боку вулиці Дегтярівської у напрямку Щербакова (неподалік ст. м. Нивки). Водій не вибрав безпечної дистанції і врізався в авто Volkswagen Passat. Той рухався в попутному напрямку. Після цього зіткнення Honda виїхав в зелену зону, влетів у два дерева і перекинувся. Пасажир Honda – Ігор Пелих загинув на місці.

Пасажирка цього авто, київська студентка Олександра Грінченко, померла дорогою до лікарні. Ще одна потерпіла Інна Ісікова – була у критичному стані. Всього в салоні знаходилися 4 людини. Водій із закривавленою головою виліз з авто і пішов невідомо куди. Водій Volkswagen не травмувався. Він у шоковому стані. Чоловік розповів, був сильний удар. Авто крутило 4 рази. Коли вийшов із салону, то зрозумів, що сталося, пише Gazeta

Винуватця ДТП розшукали і засудили.

“Шевченківський суд визнав Олега Кирилова, водія авто Honda винним і позбавив його волі на 9 років. Водій порушив правила безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб. Також Кирилов має відшкодувати збитки потерпілим. Суд постановив сплатити на користь Інни Ісікової матеріальне відшкодування у розмірі 94 тис.13 грн та моральне відшкодування у розмірі 720 тис. грн, на користь матері Олександри Грінченко – 700 тис. грн. А на користь чоловіка загиблої П’єри – 900 тис. грн. Також підсудний має сплатити судові витрати та за проведені експертизи”, – повідомила суддя Наталія Марчук, 4 жовтня.

Глядачі встигли закохатися у гумор Пелиха. Його програма “Галопом по Європах” ламала стереотипи. Він умів розговорити кожного. І здавалося, додав у життя трохи авантюризму.

Прощання з Пелихом відбулося на вулиці Паньківській в приміщенні каналу ICTV, де останні роки працював Ігор. Проводити його в останню дорогу прийшли сотні людей. Серед них були родичі, друзі, колеги і просто шанувальники. Поховали Пелиха 10 травня на Байковому кладовищі в Києві.

“Я вдячний батькам за те, що народили. Богу – за здоров’я. А також своїй дружині, друзям, партнерам по бізнесу, вчителям, викладачам та іншим. Я не можу сказати, що мені в моєму житті щось не подобалося. Насправді, подобалося все”, – сказав в одному з останніх інтерв’ю Ігор Пелих.

Ігор Пелих народився 3 лютого 1974 року в Тернополі. У 1997 році працював на радіо “Столиця”. Пізніше – на телеканалі “1+1”. З 2000 року працював на ICTV адміністратором сайту каналу. Згодом став ведучим і продюсером. Вів такі програми як: “Галопом по Європах”, “На свою голову” та “Лабіринт”. Разом із дружиною Олександрою Лозинською виховував трьох дітей: сина Івана, дочок Соломію і Устю.

Читайте також  Насувається потужний грозовий фронт та ураганний вітер: синоптик Діденко попередила про серйозну негоду у п'ятницю 30 червня

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -