“Прощавай адекватність”: в переддень Різдва Андрій Мацевко випустив провокативний кліп з рекламою гріха (ВІДЕО)

“Прощавай адекватність”: в переддень Різдва Андрій Мацевко випустив провокативний кліп з рекламою гріха (ВІДЕО)

Новий кліп на пісню “Пляцки” представив днями співак Андрій Мацевко напередодні католицького Різдва. За три дні відео в Ютубі переглянули майже 300 тис. осіб. В коментарях є чимало схвальних відгуків, люди погнозують, що нова пісня стане не меншим хітом, ніж його попередній доробок “Ровер їде”.

Водночас є й такі, які кепкують як з самого виконавця, так і з його нового кліпу. Дорікають, що не побачили в кліпі власне самих пляцків.

“Пісня “Пляцки”. А на кльоші: перемазані вафлі, зефір, рогалики, пончик политий шоколадом. Але саме пляцка жодного немає. Дівчина їсть то вафлі, то рогалик.Але не пляцок. Вже не можна було стратитися хоч на один пляцок. Хто знає, що таке справжні пляцки, той зрозуміє”, – написала під відео Оля Струменяк.

“Прощавай адекватність! Привіт фраза:”Пляцкі, Пляцкі, Пляцкі!”, – пише Оксана Прус.

Слід зважати, що в кінці кліпу розміщено рекламу додатку з азартною грою і обіянкою легких грошей. А азартні ігри радше роблять багатими їх організаторів за рахунок тих, хто в цих додатках втрачає кошти, про що слід пам’ятати наївним.

Дивно, що кліп з такою рекламою вийшов саме напередодні католицького Різдва, тоді як церква засуджує азартні ігри. Акцентація на жіночих грудях теж навряд чи пасує атмосфері даного великого християнського свята.

Читайте також  В Україні хочуть зняти серіал на військову тематику

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело