Українські батьки просять скасувати домашні завдання: діти до ночі сидять над підручниками, жодних розваг і відпочинку

Автор петиції висловилася за всіх стурбованих батьків українських школярів. Дітям катастрофічно не вистачає часу навіть на елементарні потреби, не кажучи вже про відпочинок

Українці звернулися до президента Володимира Зеленського з пропозицією переглянути шкільну програму освіти в Україні.

На офіційному сайті Президента Володимира Зеленського 16 грудня розмістили нову петицію №22/129516-еп з проханням скоротити шкільну програму і зовсім скасувати обов’язкове виконання домашніх завдань.

Як заявила ініціатор петиції Петровська Наталія Володимирівна, учнів дуже виснажує таке велике навантаження. У дітей не вистачає часу на елементарні потреби уві сні та відпочинку, через те, що вони до ночі кроплять над підручниками, що вже тут говорити про позашкільну освіту. Батьки обурені, адже малюки не встигають відвідувати спортивні та розвиваючі гуртки.

“Переглянути шкільну програму, за можливості скоротити її, щоб вчителі встигали пропрацьовувати всі питання з дітьми в шкільний час, не задавали додому домашню роботу. В дітей має бути дозвілля і відпочинок. На спорт і гуртки дітям не вистачає часу, приходять додому дуже пізно і вночі роблять уроки, потім не висипаються і це відображається на стані здоров’я”, – написав автор.

На цю мить петиція зібрала 10 підписів з 25000 необхідних. Голосування триватиме 90 днів з дня публікації, 16 грудня.

 

 

Читайте також  6 січня - день народження українського поета, нескореного борця Василя Стуса

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело