Просто помираю,- у Насті Каменських розпухло все тіло, це сталося на днях. Дівчина страждає від хвороби!

Популярна українська співачка Настя Каменських повідомила про проблеми зі здоров’ям. Вона зізналась, що страждає від сильної алергічної реакції. Через це в зірки набрякло обличчя.

Успішна українська співачка Настя Каменських поділилась з шанувальниками новими інстаграм-сторіз. Зірка поділилась, що дуже погано почувається.

Настя Каменських поскаржилась на алергію
Виконавиця зізналась, що страждає від сильної алергічної реакції. У зірки набрякло практично все тіло, через що їй було важко навіть розплющити очі.

Неймовірна проблема, яка заважає жити, працювати, функціонувати, думати й найголовніше бачити. Я ще ніколи не стикалася з цією проблемою. Помираю. Просто помираю від алергії, через яку набрякло все тіло: обличчя, руки, пальці та очі. Все постійно свербить,
– зізналась артистка.

Настя Каменських розповіла, що навколо її будинку росте багато амброзії, через яку й могла виникнути алергія. Однак вона ще здасть аналізи, щоб зрозуміти, що саме її турбує.

Будучи відвертою з фанами, співачка показала фото свого обличчя без жодних фільтрів. Вона додала, що найбільше страждають очі, які сильно сверблять: “Це просто неможливо терпіти”.

Настя Каменських також поділилась, що ходить на зйомки. Там їй наносять макіяж, через що страждає набрякле від алергії обличчя, а від яскравого світла софітів втомлюються очі.

Знімається знаменитість у загадковому шоу “Маска”. Однак прем’єра проєкту відбудеться трохи згодом. Поки що організатори оголосили усіх зіркових детективів. До їхнього складу увійшли:

Настя Каменських;
Олег Винник;
Оля Полякова;
Дзідзьо;
Андрій Данилко.
Нещодавно не було відомо, чи зможе брати участь у шоу Андрій Данилко. Та він побачив, наскільки полюбився дітям, фанатам проєкту, тому вирішив продовжити відгадувати героїв під масками вже у 2 сезоні.

 

Читайте також  З Тіни Кароль злетіла сукня просто під час концерту

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело