Нестримна білявка вміє чавити предмети величезними грудьми: один “жмяк” – і перетворює речі на млинці

Сьюзан Сайкс підкорила весь світ своїми грудьми та тим, що вона з їх допомогою може робити.

60-річна Сьюзан Сайкс, більш популярна під псевдонімом Басті Харт (“Грудастое серце”), вона прославилася завдяки своїм величезним грудям, які на одній з телепередач трощила пивні банки.

За їх вагою навіть кавуни тріскаються, а на конкурсі талантів з Німеччини, у 2010-му році, вона навіть дійшла до півфіналу. Хоча народилася в Сполучених Штатах Америки, в Бостоні, штат Массачусетс. І зараз в TikTok вирішили нагадати про її появу на” America’s Got Talent”, коли всі судді та глядачі були шоковані, наскільки легко вона мне пивні банки.

При цьому, Басті Харт брала участь у багатьох телепередачах і навіть знімалася в комедійному фільмі “Диктатор” з Сашею Бароном Коеном, коли була охоронцем Етри.

Сьюзан, як відомо, колишня Стриптизерка, але ось українці не зуміли оцінити цей талант, попутно відповідаючи на питання – погодилися б вони на подібне за гроші.

“Випали трішки!”, “Силікон?”, “Навіть, якби хотіла, не зможу зробити, немає таких буферів потужних”, “Який розмір грудей?”, “Силікон якісний”, “Тепер я бачив все”, “Якщо було б, чим бити”, – пишуть користувачі в коментарях.

https://www.tiktok.com/@catherinestepp/video/7020789419414129926?sender_device=pc&sender_web_id=7042704128754386438&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Читайте також  Дві невістки: Раз в тиждень я приїжджала до колишньої невістки і доповідала все про сина. A пoтiм стaлoся нeспoдiване

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело