В’їзд до Польщі: вакцинованим також доведеться здавати тест на коронавірус

З 15 грудня 2021 року кожна людина перед прильотом до Польщі з-за меж Шенгенської зони (у тому числі з України) має здати тест на COVID-19. Тест слід проводити не раніше ніж за 24 години до вильоту. Вакциновані люди також зобов’язані здати тест.

Про це повідомило Міністерство закордонних справ.

А як же ж обіцянка: “Вакцинуйтеся і повернімося до звичного життя” або “Вакцинуйтеся, щоб вільно подорожувати”? Знову обдурили.

Розуміємо, що вакцинація від ковіду не дає тієї свободи, яку нам обіцяли урядові чиновники. Повернення до нормального життя буде тільки якщо знести всю цю армію брехунів і психопатів, чиїми руками відбувається ковідоафера.

Люди сліпо вірять в чудодійну силу смертельної ін’єкції, а влада робить все що заманеться. Звільняє з робіт через правду, лікарні заліковують хворих до смерті, це уже нікому не новина. Тому що є протоколи лікування та усі цим слідують, а за кожного ковід-хворого лікарі отримують значну доплату, тому тут підв’язані тести, які реагують на будь-який запальний процес в організмі та показують позитив і нібито корона. Все це всесвітня афера!

Читайте також  Під Києвом стався вибух, серед постраждалих дитина

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело