Задоволення, а не випробування: експерти розповіли, як краще займатися сексом у спеку (18+)

Задоволення, а не випробування: експерти розповіли, як краще займатися сексом у спеку (18+)

Літом секс може приносити не тільки задоволення, але і дискомфорт. У такому випадку експерти радять підготуватися до процесу заздалегідь.

Дослідження показують, що влітку підвищується лібідо і заняття сексом стають справжнім випробуванням на витривалість для багатьох пар.

Британське видання Red magazine опублікувавши 6 правил, яких бажано дотримуватися під час літнього сексу.

Секс в прохолодному душі або ванній

Там будуть комфортніше, ніж в спекотній спальні. Оптимальна для вашого тіла температура подарує приємні відчуття. Можна прийняти контрастний душ разом, а потім перейти в іншу кімнату.

Обмежте дотики один до одного

Вибирайте комфортне положення в процесі сексу, де будуть обмежені дотики зі шкірою один одного, щоб організм не нагрівався. Такі пози забезпечать більше дихання і менше контакту з партнером.

Спробуйте ігри з льодом

Багато пар використовують лід під час прелюдії. Якщо ви ще не грали з льодом в процесі сексу – варто спробувати, адже екстремальний холод подарує нові відчуття.

Охолодіть кімнату перед сексом

Увімкніть вентилятор або кондиціонер, можна просто відкрити вікно і провітрити, щоб було більше кисню.

Охолодіть ліжко чи поверхню

Перед сексом застеліть охолоджену ковдру і простирадло – це подарує незабутні відчуття. Можна спробувати зайнятися сексом на підлозі з плиткою, на мармурових сходах в будинку або біля інших холодних поверхонь, які допоможуть охолонути. Але не потрібно переборщувати, адже розігрітий організм можна легко застудити, навіть влітку.

Читайте також  Секс-пози, які зближують вас як пару 18+

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело