Поліна Гагаріна розсекретила ім’я новонародженої доньки (фото)

Поліна Гагаріна з чоловіком розповіли, як назвали доньку

Сьогодні, 6 травня, стало відомо, яке ім’я для новонародженої дівчинки вибрала співачка Поліна Гагаріна разом з чоловіком Дмитром Ісхаковим. Виявилося, що вони вирішили назвати дитину Мією. Вдень чоловік оформив перший документ спадкоємиці.

Сьогодні щасливий батько отримав свідоцтво про народження. Знайомтеся, Мія Дмитрівна Ісхакова! Будь щаслива, малятко! У світі немає таких слів, щоб розповісти про нашу ніжність і любов до тебе, наша дівчинка написала у своєму мікроблозі артистка

До слова, шанувальники пораділи за Поліну Гагаріну і її сім’ю. Вони порахували, що подружжя обрало дуже милозвучне ім’я, яке чудово поєднується з прізвищем та по батькові.

Дуже красиве ім’я і рідкісне”, “Господи, скільки любові і ніжності! Бажаю зберегти це щастя і пронести його через роки!”
написали у коментарях прихильники знаменитості
Відзначимо, що новина про те, що знаменита співачка Поліна Гагаріна стала мамою вдруге, з’явилася минулої п’ятниці. Під час фіналу шоу російської версії “Голос.Діти” Дмитро Нагієв привітав артистку, яка в попередньому сезоні програми була однією з наставниць, з народженням дитини. Трохи пізніше сама вокалістка підтвердила радісну звістку, зробивши заяву для своїх шанувальників у соцмережі.

Читайте також  На Харківщині новонароджена дівчинка померла після того, як напилася молока: деталі трагедії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -