Не став питань, а роби як сказали! Нема шляху назад, якщо люди віддадуть контроль над своїми тілами

Невакциновані австрійці 5 днів були на локдауні. Вони могли лише працювати та купувати їжу. Багато з них працюють в магазинах, кафе та ресторанах, але щойно їх зміна закінчилася, вони не могли бути в тих самих місцях як клієнти. Якщо навіть не говорити про мораль, то на якій планеті ця стратегія взагалі має сенс? Це – не про здоров’я, а про ще одну спробу подолати цю вперту відмову підкорятися.

Дилеми совісті переклали та опублікували відео Ніла Олівера, шотландського ведучого документальних серіалів на історичні та археологічні теми.

Стигматизація невакцинованих може мати бажаний ефект підкорення, але це не зупинить поширення інфекції. Точно не у Віденському борделі, який пропонує відвідувачам 30 хвилин з дамою на ваш вибір в обмін на те, щоб ви вакцинувались. То у нас жінки стоять на одному рівні з кебабами, гамбургерами, лотерейними білетами з морозивом?

Австрійські виборні чиновники оголосили, що в лютому вакцинація буде обов’язковою без альтернативи. Німеччина, Чехія, Греція, Італія на – тому ж шляху, що й Австрія.

Влада в Австрії та інших країнах шукає цапів відбувайлівці – людей, яких можна звинувачувати у вірусі. Це – країни, де більша частина населення повністю вакциновані двома-трьома дозами, Гібралтар – один з найбільш вакцинованих регіонів на планеті, проте кількість інфекцій продовжує зростати.

Влада боїться визнати, що стратегія – неправильна, що вона не має прогнозованого ефекту. Легше звинуватити когось іншого. Історія показує, що погана стратегія штовхає уряди на те, щоб шукати людей, яких можна звинуватити.

Тепер Даремський собор оголосив, що деякі різдвяні служби будуть призначені лише для тих, хто має паспорт вакцинації. Я не впевнений, як це відповідає Матвію 25:35 – “я був голодний, і ти дав мені їсти, я відчував спрагу і ти напоїв мене, я був незнайомцем і ти мене привітав, я був голий і ти мене одягнув, я був хворий і ти відвідав мене”.

Читайте також  Учені знайшли метод, що вбиває коронавірус за 40 секунд

Як ми дійшли до такого так швидко? Австрія нібито ліберальна демократія вирішила, що має право на плоть і кров своїх громадян. Європейські країни вирішили, що мають останнє слово щодо того, які хімічні речовини потрапляють до тіла людей.

Немає шляху назад, якщо люди передадуть контроль над своїми тілами державі. Весь світ може стати Австрією. Не буде куди тікати, як це можна було ще у 20-му столітті. Поки що країни спостерігають, що відбувається в Австрії, щоб наслідувати приклад.

В словах деяких політиків зростає безпомилкова нотка презирства: не став жодних питань і просто роби так, як тобі сказав політик, обраний служити людям твоїм коштом. Марк Твен сказав, що історія не повторюється, але римується. Той, хто зберігає мовчання, вважається таким, що надав свою згоду.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело