Смертельна ДТП у Польщі: серед загиблих молода матір, мешканка Рівненської області (ФОТО)

Смертельна ДТП у Польщі: серед загиблих молода матір, мешканка Рівненської області(ФОТО)

Українці їхали у Польщу заробляти гроші, а потрапили у смертельну ДТП. Автомобіль злетів з дороги та врізався в дерево. Серед двох загиблих опинилася 25-річна Наталія – мешканка Рівненської області та молода мама першокласника.

Про ДТП розповідає OBOZREVATEL.
Трагедія трапилась ще 9 листопада у місті Ханьча. Мікроавтобус на українських номерах злетів із дороги до кювету, де врізався в дерево. Удар був настільки сильним, що пасажирів затиснуло в салоні. Рятувальникам довелося їх визволяти за допомогою спеціальних інструментів.

Серед постраждалих виявилася 25-річна Наталія Кирильчук із Рівненської області. Спочатку вона була жива, але лікарі не відразу надали їй допомогу. Жінка померла від больового шоку, розповіла подруга Наталії.

Виросла дівчина в багатодітній родині. Наталя Кирильчук давно їздила на роботу до Польщі, там працював і її чоловік.
“Працювала там на різних роботах, цього разу збиралася бути нянею. Там же працює і її чоловік. Дізнавшись про трагедію, він повернувся в Україну”, – каже жінка.
У Наталії залишився 7-річний син. Цього року хлопчик пішов у перший клас. Дівчина дуже ним пишалась і в одній із соцмереж якось написала: “Я мама, і це головне”.

Другий загиблий – 24-річний Сергій із Рівного. Ще одного 35-річного пасажира доправили до лікарні. Щодо водія, то за інформацією журналістів, йому 25 років, він потрапив до реанімації та вже переніс кілька операцій.
Польські поліцейські ще з’ясовують обставини аварії. Але ж мешканці села Колодязне, де жила загибла Наталія, припускають, що водій міг заснути за кермом.

“Там на фото видно, що дорога нормальна, йде невеликий поворот, але сліди від мікроавтобуса ведуть просто в напрямку кювету. Сам раніше водив такі автобуси, знаю, що часто перевізники економлять на другому водії, бо він займає одне пасажирське крісло. А так можна взяти більше клієнтів. Як наслідок, водій втомлюється і може заснути. А як було насправді, вже нехай з’ясовують польські слідчі”, – розповідає місцевий житель.

Читайте також  У Луганську сталась ДТП: Є постраждалі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело