(ВІДЕО) В студії Гордона мільярдер Гінзбург розповів про найближче майбутнє з чіпами та штучним інтелектом

Мільярдер Марк Гінзбург займається розробкою штучного інтелекту в лаболаторіях та знається із впливовими людьми світу.

Марк Зіновійович Гінзбург (нар. 28 вересня 1956 року в м. Київ, Українська РС, СРСР) — українсько-американський бізнесмен, який емігрував з СРСР під час Перебудови. Має значні активи в Україні. Девелопер, ідеолог технології Блокчейн, громадський діяч, колекціонер.

Народився у Києві в сім’ї головного спеціаліста із закордонних об’єктів ВНДПІ енергопрому Зіновія Гінзбурга та головного бухгалтера Поліграфкнига Ніни Гінзбург.

Батько Марка Гінзбурга — племінник київського купця 1-ї гільдії, будівельного підрядника та мільйонера Гінзбурга, Лева Борисовича, та двоюрідним братом Нобелівського лауреата з фізики Гінзбурга, Віталія Лазаревича.

Після перемоги на Всесоюзній спартакіаді школярів з самбо Марк Гінзбург був запрошений до Московського Енергетичного інституту, при якому була одна з найсильніших шкіл самбо в СРСР (зараз« Інститут розвитку самбо ім. А. А. Харлампієва »).

Закінчив МЕІС(зараз Московський технічний Університет зв’язку та інформатики). Повернувшись до Києва з 1979 по 1985 рр. працював на заводі «Артем».

 

Ми зараз живемо в епохальний період часу, зміна цивілізаційних епох, що увійде в історію всього світу. І вірус як знаряддя цьому.

Продовження у відео

Читайте також  Екс-регіонал йде в Раду за списком партії Зеленського

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело