Спалахнув вогонь: ведуча Лідія Таран дивом вижила після страшної ДТП

Відома українська телеведуча Лідія Таран потрапила в ДТП. Водій таксі, в якому зірка поверталася додому, в’їхав у авто, що стояло, власники якого не поставили попереджувальний знак. Авто одразу загорілося, проте знаменитість відбулася забоями та подряпинами.

Спалахнув вогонь: ведуча Лідія Таран дивом вижила після страшної ДТП

Інцидент стався вчора ввечері, проте ведуча досі не може отямитися від шоку. Про те, що найближчим часом Лідія не зможе їздити автомобілем, вона розповіла на своїй сторінці в Instagram (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Телеведуча програми новин на 1+1 згадала, що під час зіткнення вдарилася головою, тому ненадовго втратила координацію рухів. Вона пам’ятає, як вилазила з машини, що палала.

Артистка сиділа за водієм, тому їй пощастило швидко вибратися з машини. З її слів, передні двері в таких ситуаціях блокуються, тому допомогти зможе тільки спецтехніка

Водій таксі перед аварією встиг повернути за сусідню смугу, за що Лідія йому дуже вдячна. Відомо, що ДТП сталася через відсутність попереджувального трикутника біля авто, яке зупинилося на дорозі.

Таран звернулася до усіх водіїв із проханням возити з собою вогнегасник та необхідні знаки в машині.

Читайте також  Шок! Окупанти вбили українку, а дитину примотали до неї разом із міною: вибухівка здетонувала

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело