“Зробили з мене мішень”: лікар Комаровський вважає, що його життю може щось загрожувати

Відомий лікар Євген Комаровський висловив своє занепокоєння тим, що його життю може загрожувати небезпека.

Євген Комаровський вважає, що з нього зробили живу мішень після публікацій у деяких ЗМІ про нібито плани зайнятися політикою.
Про це лікар розповів у ефірі телеканалу “Україна 24”.
“Ви всі повинні знати: я не вживаю метадон, не планую самогубство, я їжджу акуратно, і загальмую, якщо поруч зі мною розвертатиметься КамАЗ. Я всіх попереджаю”, – заявив Комаровський.

Комаровський розповів, що ходять чутки про те, що нібито “якийсь олігарх видав купу грошей на силу доктора Комаровського”. Але такі повідомлення, наголошує він, є “повною брехнею”.
“Ви всі журналюги мої улюблені, ви несете це своїми язиками. А коли мене грохнуть? Вам як потім буде? Ви ж розумієте – як тільки ви сказали, що я кудись зібрався, ви автоматично зробили з мене мішень для людей, для яких влада – це все, чим вони живуть. Невже ви не розумієте, в якій країні ви знаходитеся?!”, – емоційно висловився доктор Комаровський.

Окрім цього Євген Комаровський зазначаив, що у нього немає планів долучатись до політичної сили ексспікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.
“Я не лише не веду переговори з Дмитром Олександровичем, я, в принципі, з ним жодного слова не сказав. Не знаю, звідки цей інсайд взявся. Я не збираюся лізти в цю кашу!”, – зазначив Євген Комаровський.

Читайте також  “Дядечку, а вам донька, випадково, не потрібна?”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело