Весільна сукня для похорону

Оксана була завидною нареченою в місті. Незабаром вона вийшла заміж по любові за хорошого чоловіка, а через рік вона народила прекрасну біляву дівчинку.

Так сталося, що Оксані терміново знадобилися гроші, і вона вирішила продати свою весільну сукню. Вона подала кілька оголошень в газету і почала чекати. Незабаром прийшли до дівчини дві жінки, щоб подивитися плаття. Вони були одягнені у все чорне, від цього Оксані стало не по собі, але дівчина показала сукню.

Оскільки плаття у Оксани було красивим, жінки погодилися придбати сукню і запитали Оксани, чи є у неї туфлі до вбрання. Дівчина принесла туфлі. У Оксани купили все, в чому вона виходила заміж: плаття, туфлі, рукавички, фату.

Жінки почали розмовляти між собою, і в Оксани все похололо всередині. Виявляється, плаття вони придбали для похорону. Дівчина не стала нічого робити, оскільки їй дуже потрібні були гроші.
Через місяць Оксану стали турбувати сильні болі, після багатьох обстежень у неї виявили сильну пухлина в горлі. На щастя, для Оксани, все закінчилося благополучно. Її вчасно прооперували.

Оксана вирішила, що тепер вона ніколи, за жодних обставин не буде продавати свої речі, щоб не продати своє здоров’я.

Читайте також  Смерть Маккейна: стало відомо, де поховають сенатора

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -