Три дні ходив із фалоімітатором в анальному отворі

Курйозний випадок зафіксували медики проктологічного відділення міської лікарні Ростова-на-Дону

До лікарів проктологічного відділення міської лікарні Ростова-на-Дону звернувся 36-річний житель села Мелентьевского Ростовської області. Чоловік розповів, що, відзначаючи в будинку свято старий Новий рік і випивши зайвого, він вирішив трохи розважити себе, передає Depo.ua з посиланням на Life.

“Чоловік вирішив випробувати нові відчуття за допомогою фалоімітатори, який зберігався в шафі в будинку, де Олександр Є. проживає з матір’ю, бабусею, молодшою ​​сестрою і племінницею. Чоловік вивчив принцип роботи секс-іграшки і, встановивши його на стілець, сів на фалоімітатор анальним отвором. У слідстві чого секс-іграшка повністю провалилася в пряму кишку Олександра, і чоловік не зміг самостійно витягти його, – повідомили джерела в охороні здоров’я регіону.

Тільки через три доби безуспішних спроб допомогти собі самостійно чоловік переборов сором і вирішив звернутися за допомогою до лікарів, які надали Олександру Е. кваліфіковану допомогу і витягли 15-сантиметровий чужорідний предмет з прямої кишки чоловіки.

Читайте також  Україну засипле снігом до 67 сантиметрів: названа дата

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело