“5 разів на день було мало”: розповідь сексозалежної

Експерти не одностайні в думках щодо залежності від сексу. Але в житті деяких людей вона може проявлятися як справжня хвороба – подекуди ганебна і навіть “нищівна”.

І поки доброчинна організація Relate, яка опікується стосунками пар, закликає організувати надання допомоги в установах британської національної системи охорони здоров’я (NHS), двоє людей розповіли, як залежність від сексу вплинула ває на їхнє життя.

Працівники “Червоного хреста” користувалися секс-послугами
Секс-лялька, що розмовляє. Чи досконала ця Гармонія?
“У найгірший період замало було навіть п’яти разів на день займатися сексом”. Ребекка Баркер, мати трьох дітей, розповідає, що залежність увійшла в її життя 2014 року і зруйнувала стосунки.

Жінка постійно просила партнера зайнятися з нею сексом.

“Це буквально перше, що спадало на думку, коли я прокидалася вранці. Я просто не могла позбутися цих нав’язливих думок”, – скаржиться 37-річна жінка, що народилася в містечку Тадкастер у Північному Йоркширі.

“Здавалося, що все навколо нагадує мені про це. Я думаю, це було якось пов’язано з депресією та браком серотоніну. Було таке відчуття, ніби я прагну цього всім тілом”.

“Відчувши миттєвий кайф, через п’ять хвилин я знову хотіла сексу”.

“Я стала відлюдницею. Сиділа вдома, бо було соромно, що я думаю тільки про це. Хоч ніхто й не міг прочитати мої думки, та в товаристві інших людей я все одно відчувала великий дискомфорт”.

Залежність пані Баркер спричинила серйозні проблеми в стосунках. Така велика увага спочатку тішила партнера, але зрештою стала для пари нездоланним бар’єром.

“Спочатку його все влаштовувало, але незадовго до розставання він перестав мене розуміти. Через кілька місяців став розпитувати, чому це відбувається, в чому проблема”.

Читайте також  Двоє б'ють, а третя знімає на телефон: старшокласниці жорстоко розправилися з дівчиною (відео

“Він звинуватив мене в інтрижці на стороні – думав, що я, відчуваючи за собою провину, хочу займатися з ним сексом”.

У жовтні 2014 року пані Баркер вирішила “зробити паузу в стосунках” і поїхала до матері.

У Швеції через секс-напади скасували фестиваль
Секс-роботи – революція чи глухий кут? – ЗМІ
“Перед від’їздом я пояснила партнерові, що мені потрібно одужати. Він мене відпустив, але стосунки дуже швидко зійшли нанівець”.

“У той період я лікувалась у психіатра. Лікарка постійно наголошувала, що мінятиме призначені ліки, але не казала, чи існують якісь групи психологічної підтримки”.

У 2012 році після народження третьої дитини пані Баркер поставили діагноз “депресія”. Вона розповідає, що 2014 року, коли почалося погіршення, змінила роботу, розійшлася з партнером і переїхала до Франції.

“Щоби впоратися з депресією і залежністю від сексу, я багато в чому змінила спосіб життя. І мені це допомогло”, – зізнається вона.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело