Допомагаючи замерзлій в снігу собаці, люди з жахом виявили те, що вона ховала під собою

З давніх-давен відомо, що між людиною і собакою існує зв’язок. Чи може собака врятувати життя людині? Звичайно, може. І таких історій сотні, якщо не тисячі. Один пес захистив людину від грізного хижака, начебто ведмедя. Інший – витягнув з трясовини. А чи може собака зігріти людину і врятувати від холоду? Виявляється, що теж може.

Ця страшна і героїчна історія сталася в Локтевському районі Алтайського краю в січні минулого року. Рано вранці жителі сибірського села помітили неподалік від одного з будинків лежить в снігу собака. Її майже повністю засипало снігом. Видно було одну спину.На вулиці було двадцять градусів за Цельсієм нижче нуля. Тварина не ворушилася, і люди вирішили перевірити, чи не замерзла тварина на смерть. З’ясувалося, що ні. З нею все в порядку. Але коли собака піднялася на лапи, люди завмерли від здивування. Під твариною лежала жива дитина років двох-трьох.

Виявилося, що матуся вирішила два дні тому покарати за щось свого маленького сина. Нічого кращого, як виставити малюка за двері на ніч в мороз, вона не придумала. Без верхнього одягу будь-який дорослий не вижив би на такому морозі. Ясно було, що дитина приречена. Вночі в Сибіру ніхто не почув би плач дитини. Ніхто, крім собаки, яка жила у дворі. Тварина виявилося ангелом-хранителем.

Пес просто прийшов і накрив своїм теплим хутром хлопчика. Неможливо уявити, але так вони провели цілих два дні. Незважаючи на старання тваринного, у хлопчика все ж було переохолодження і температура. Але в цілому його стан лікарі оцінювали як стабільний. Його відразу ж доставили в лікарню. Головне, що хлопчик залишився живий. І все це тільки завдяки собаці.

Читайте також  Знайшли замкненими: донька провела майже добу з тілом матері-лікарки, яка померла від коронавірусу

До речі, ту жінку («матір’ю» її якось язик не повертається назвати) знайшли тільки через чотири дні. Де вона перебувала всі ці дні – невідомо. Швидше за все, десь випивала. Проти неї відразу порушили кримінальну справу. Тепер їй загрожує, по-перше, позбавлення батьківських прав, і, по-друге, тюремний термін на чотири роки. Істинно кажуть, деякі матері гірше тварин.

У чотирилапого вихованця тепер з’явилася нова кличка – Герой. Місцеві вважають, що між дитиною і твариною тепер утворився священний зв’язок, який ні в якому разі не можна розривати.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -