П’яна жінка розбудила чужого чоловіка оральним сексом і зґвалтувала

Чоловік прокинувся, коли сп’яніла і оголена жінка намагалася “затягнути його на себе”, однак впала з ліжка.

До трьох років і шести місяців ув’язнення засудили 38-річну Марі Ле-Мар, яка пробралася в кімнату одруженого чоловіка, поки той спав, і зайнялася з ним оральним сексом..

Подія трапилась у британському місті Мільтон-Кінес, коли потерпілий, прокинувшись посеред ночі, виявив у своєму ліжку голу жінку. Та намагалася затягнути його на себе щоб зайнятися сексом, але впала з ліжка. Чоловік спочатку подумав, що це прийшла його дружина, оскільки спали вони у різних кімнатах. Коли ж увімкнув світло, то побачив зовсім іншу жінку, яка була добряче п’яна і зовсім гола.

На той час на шум підійшла й дружина. Угледівши таку картину, викликала поліцію. Поки правоохоронці добирались до місця події, спрагла за чоловічими пестощами п’яна агресивна жінка погрожувала “вибити зуби” “розлучниці”.

Під час арешту Ле-Мар чинила опір і навіть вдарила ногою в груди працівника поліції. Вже на допиті підсудна розповіла, що нічого не пам’ятає, однак пізніше зізналася у примусі людини до сексуальної активності без згоди та нападі на співробітника екстреної служби.

“Ви увійшли в його темну кімнату, стягнули з нього піжаму, і він прокинувся, виявивши, що ви займаєтеся з ним оральним сексом. Ваша оголена вагіна осідлала його, і він подумав, що це його дружина, перш ніж ви впали з ліжка. Коли викликали поліцію, ви ображали дружину, погрожуючи вибити їй зуби, і вдарили поліцейського ногою в груди”, – нагадав служитель Феміди і зауважив, що сексуальні злочини проти чоловіків не менш серйозні, ніж проти жінок.

Читайте також  Війна, голод і крах! Раніше невідоме пророцтво Ванги про Україну вразило всіх

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело