Передала доньку іншій жінці для жебрацтва: жахливий випадок на Дніпропетровщині

Передала доньку іншій жінці для жебрацтва: жахливий випадок на Дніпропетровщині

У місті Кривий Ріг на Дніпропетровщині 39-річна жінка віддала свою доньку київлянці, яка використовувала дітей для жебрацтва.

Про це інформують на офіційному сайті нацполіції.

До місцевого відділення управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми звернулися працівники соціального центру. За їхніми словами, до центру прийшла жінка без постійного місця проживання, яка хотіла оформити документи для отримання соціальної допомоги.

Правоохоронці здійснили перевірку і з’ясували, що мешканка Кривого року, будучи вагітною, планувала позбутися майбутньої дитини. Для цього вона домовилася із 38-річною київлянкою про передачу дитини їй на експлуатацію.

Для народження доньки вагітна жінка у пологовому будинку використала анкетні дані спільниці зі столиці. 10 травня 2019 року вона народила дівчинку, а вже наступного дня втекла із медичного закладу та передала її київлянці, під прізвищем якої була зареєстрована дитина.

Під час розслідування правоохоронці з’ясували, що біологічна матір дитини – громадянка Молдови, яку вже судили в Україні за крадіжки, грабежі та зберігання наркотиків. Вона проживала в Україні нелегально і має ще трьох дітей: 4-х, 10 та 19 років.

23 грудня обом учасницям цієї оборудки оголосили про підозру за ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми) ККУ і взяли під варту на 60 діб. За скоєний злочин вони можуть бути ув’язнені на строк від 8 до 15 років.

Дівчинку наразі віддали до будинку дитини у м. Кропивницькому.

Читайте також  Плaчe і каже: “я не бачу сенсу тоді, якщо тебе…”: Євгенія Власова розповіла про стан доньки після того, що сталося

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело